OIOH w szpitalu przy AM w Warszawie
Forum dotyczące opieki hematologicznej
FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Galerie
Rejestracja
Profil
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
Zaloguj
Forum OIOH w szpitalu przy AM w Warszawie Strona Główna
->
KULINARIA
Napisz odpowiedź
Użytkownik
Temat
Treść wiadomości
Emotikony
Więcej Ikon
Kolor:
Domyślny
Ciemnoczerwony
Czerwony
Pomarańćzowy
Brązowy
Żółty
Zielony
Oliwkowy
Błękitny
Niebieski
Ciemnoniebieski
Purpurowy
Fioletowy
Biały
Czarny
Rozmiar:
Minimalny
Mały
Normalny
Duży
Ogromny
Zamknij Tagi
Opcje
HTML:
NIE
BBCode
:
TAK
Uśmieszki:
TAK
Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Kod potwierdzający: *
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Skocz do:
Wybierz forum
Jakaś kategoria
----------------
OGÓLNE
OGŁOSZENIA
POGAWĘDKI
SPOTKANIA
PYTANIA
PORADY
KULINARIA
PRZYWITAJ SIĘ!
Przegląd tematu
Autor
Wiadomość
aaa4
Wysłany: Wto 18:24, 06 Gru 2016
Temat postu:
dokladnie
Kamila
Wysłany: Nie 14:43, 20 Maj 2007
Temat postu:
Potwierdzam! Bardzo smaczne!
A przy tym zdrowe!
kingulec
Wysłany: Wto 14:36, 08 Maj 2007
Temat postu: bezpieczna surówka dla mało odpornych,łagodna dla wątroby:)
Hej.Jeśli macie ochotę na coś zielonego,a macie jeszcze niską odporność,to polecam mianowicie takie danie
kapusta pekińska, koperek, przyprawy
Kapustę pekińską kroimy jak na surówkę,wrzucamy do garnka i "dusimy"w wodzie aż zmięknie.Do tego dodajemy przyprawy-przede wszystkim sól i wsypujemy pokrojony koperek. Smakuje tak samo jak zasmażana młoda kapusta, a bezpieczne dla wątroby i odporności. Jadłam ją kiedy leżałam na przeszczepówce.Jest super bezpieczna,a wprowadza urozmaicenie w monotonną kuchnię.
fora.pl
- załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by
phpBB
© 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin